Prachtige woning met een perceeloppervlakte 632m²

Vraagprijs: € 484 000 Balen Kapelstraat 140
Deze woning in Balen is een droom voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele woning afgewerkt met duurzame materialen. Het huis is gebouwd in 2016 en heeft een perceeloppervlakte van 632 m². De bewoonbare oppervlakte van de woning is 181m² met een poolhouse van maar liefst 40m²!

Bekijk ook zeker de virtuele plannen op www.immodelien.be om zo nog een beter zicht te krijgen over de indeling van de woning.

Het ruime interieur loopt over van de keuken naar de living waar zich tevens een houtkachel bevindt. De luxueuze keuken is ingericht met alle benodigde toestellen die vandaag gewenst zijn om comfortabel te koken.

Boven zijn er 3 slaapkamers en badkamer.

De woning beschikt over een prachtige tuin met een zuidelijke oriëntatie en heeft achteraan een pool house, waardoor je de hele dag door van de zon kunt genieten. Daarnaast is er ook een ruim terras waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.De woning beschikt over 3 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. ... Daarnaast zijn er ook nog eens 3 parkeerplaatsen beschikbaar, waardoor je nooit hoeft te zoeken naar een plekje voor je auto.

Bijzonderheden
- EPC label B
- poolhouse van 40m²
- Buitendouche
- vloerverwarming beneden en boven
- Pool house met houtkachel, drie dubbel glas en eiken dak.
- Aan de voorkant onderhoudsvrije tuin
- Omheinde tuin
- Eiken parket
- veel ingemaakte kasten met led verlichting
- opbergruimte achter de ingemaakte kasten
- schakelaar om waterpomp te bedienen
- Zuidgerichte tuin
- Alarm systeem met camera
- Verduistering aan de ramen
- 3 parkeerplaatsen
- eiken trap

Voor een bezoek kan u ons contacteren via 0483/73.79.00 telefonisch of whats app. Per mail kan dit via info@immodelien.be

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0483/73.79.00 Rob Deliën.

Lees meer Verberg