U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Naar beneden scrollen

Weten wat je woning waard is?

U heeft uw hele leven hard gewerkt voor uw vastgoed, verzilver het dan op de best mogelijke alsook  rendabelste manier.

Bent u benieuwd naar onze toonaangevende aanpak en mogelijkheden? Maak dan kennis in een vrijblijvend gesprek en ontdek de vele voordelen en oplossingen.
Maak een vrijblijvende afspraak.

Wat zeggen onze klanten?

Vlotte samenwerking . Correcte en efficiënte afhandeling. Vriendelijk en steeds bereid.
L. LievensVerkoopster
Dag Rob
De verkoop is beëindigd, de akte is getekend, de contracten zijn opgezegd. Het was een lange zoektocht,tijdens de welke wij steeds op jou konden rekenen.
Bedankt voor alle hulp, voor jouw geduld, voor de bereidheid en je aanpak.
Succes nog met je verdere beroeps activiteiten.
Welgemeende groeten en nog eens een grote dankjewel!!
Leona.            Luc.
L.L.Verkoopster

Uitstekende begeleiding en communicatie bij aankoop van pand

Rob van Immo Deliën heeft mij zeer goed bijgestaan bij de koop van mijn pand. Hij communiceerde vlot en gaf altijd een zeer duidelijke uitleg. Ook was hij zeer vriendelijk en behulpzaam.
Geert V.Koper

Uitstekende service en perfecte samenwerking met Rob

Eigenlijk was alles in orde tijdens onze samenwerking met Immo Deliën. Ik heb hier geen opmerkingen over. Rob krijgt van mij zelfs een 10 op 10, omdat hij alles echt perfect deed.
J.D.Verkoper

Vlotte en professionele verkoopbegeleiding door Immo Deliën

Immo Deliën is er in geslaagd een toch niet zo eenvoudige verkoop met de nodige hick-ups onderweg tot een goed einde te brengen. Rob was altijd bereikbaar, stond ons met raad en daad bij en zorgde ook voor de nodige documenten en contacten om de verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Absoluut een aanrader voor diegenen die vastgoed denken te verkopen.
 
F. V.Verkoper

Uitzonderlijke hulp en vriendelijkheid bij Immo Deliën

Rob from Immo Deliën provided exceptional assistance, demonstrating remarkable kindness throughout the process of purchasing my new home. His unwavering support and guidance made the entire experience smooth and enjoyable, leaving me with a profound sense of gratitude for his dedicated service.
 
Tomasz K.Koper

Uitstekende service en snelle verkoop van mijn huis met Rob!

Rob is een vriend van mijn broer, dus voor de verkoop van mijn huis ben ik bij hem beland. Hij deed alles uitstekend. Het huis stond maar een maand te koop, dus alles ging vrij snel, en we ontvingen een mooie som die we verwacht hadden. Het contact met hem was ook altijd zeer gemakkelijk. Topservice!
 
Nikki J.Verkoopster
Mijn ervaring met Immo Deliën is tot nu toe zeer positief geweest. Rob was zeker zeer vriendelijk, professioneel en heeft me goed geholpen bij elke stap van het proces.
Ali Panahikoper
Bedankt Rob. Ik ben tevreden met de samenwerking - de communicatie was goed en de afspraken werden nagekomen. Het resultaat is erg mooi zowel qua prijs, oplevertermijn als qua profiel van de koper.
Bart
We waren in zeer goede handen , geen enkel moment hoefden we ons zorgen te maken, de communicatie verliep heel vlot waarvoor dank!
Daniël
Bedankt Rob voor de fijne samenwerking en de professionele afhandeling van de verkoop. Zeer tevreden!
Luana