Project Villawoningen "De Hofstede" Lot 7

Verkocht Mol Tortelstraat 62
Maak kennis met deze luxueuze en ruime BEN-villawoning in pastorij stijl aan de rand van Mol.Deze half open bebouwing in rij van 7 nieuwbouwwoningen is gelegen aan de Postelarenweg.

Van hieruit is er een uitstekende verbinding naar het centrum van Mol, omliggende gemeenten en Nederland. Scholen, huis- en tandarts en winkels bevinden zich op loopafstand van deze villawoning.Deze prachtige OB woning biedt u een zeer ruime leefruimte met aansluitend een open keuken met eiland. Wanneer u wil genieten van de mooie zomerdagen schuift u de ramen aan de achterzijde open en kan u vanop uw aangelegd terras genieten van de bijbehorende royale tuin.

Verder beschikt de woning over 4 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, ruime berging en apart gastentoilet.De ruime budgetten voor keuken, vloer en sanitair geven u de mogelijkheid om de woning naar eigen keuze af te werken. Daarnaast zijn andere opties bespreekbaar waardoor u uw eigen droomwoning kan creëren.De woningen gaan voorzien worden van de laatste ... energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming/koeling in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, zonnepanelen (4920 WP) met batterij van 10kwh. Het buitenschrijwerk zal bestaan uit PVC, aan de buitenzijde zal dit in antracietkleur zijn en aan de binnenzijde wordt dit wit. De nodige voorzieningen om in de toekomst een laadpaal te kunnen installeren worden geplaatst. Daarnaast wordt een systeem van regenwaterrecuperatie van 5000 liter voorzien.De plannen, lastenboek, prijzen etc zijn te raadplegen op www.immodelien.be onder documenten.Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u betreft deze prachtige pastorij woning? Maak dan snel uw afspraak voor meer info!

Info en verkoop: info@immodelien.be of 0483737900

Verkoop geschiedt onder de wet Breyne. 21% Btw op de constructie en registratie op het grondaandeel
Lees meer Verberg