U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Spaans Vastgoed
Immo Deliën is ook actief in Spanje.

Spaans vastgoed

Wij zoeken voor u eigendommen in Spanje.
Van hieruit heeft u dagelijks vluchten naar de Costa del Sol en Costa Blanca, een micro klimaat met 320 dagen zon per jaar.
Woningen in nieuwbouw als herverkoop met telkens een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
 
Aarzel niet ons te contacteren met uw wensen want we vinden wat u zoekt.

Aanpak

Wij zoeken voor u vastgoed in Spanje; regio’s door u bepaald.  Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  Zo gaan we opzoek naar uw droomwoning in samenwerking met makelaars in Spanje.

Regio's

Zonnig, want we bieden u een breed aanbod in Spanje.
De residentiële eigendommen zijn hoofdzakelijk gelegen aan de Costa Blanca en de Costa Cálida. De reden is eenvoudig want de provincies Alicante en Murcia genieten van een microklimaat met schaduwtemperaturen in de "winter" tussen 15º en 20º Celsius.

Costa Blanca
De Costa Blanca strekt zich uit van Denía in het noorden tot aan Torrevieja en Pilar de la Horadada in het zuiden. Met een totaal aantal stranden van 74 is de Costa Blanca DE regio als je op zoek bent naar mooie zandstranden.

Costa del Sol
Het belangrijkste wat u moet weten is dat de zon er 320 dagen per jaar schijnt, perfect om alle troeven van de regio te ontdekken. Costa del Sol is een 300 km lang gedeelte van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería.

U twijfelt?

Ons aanbod omvat een brede waaier aan eigendommen : studio's,  appartementen,  huizen,  landhuizen en villa's.  Daarnaast hebben we nog handelshuizen, finca's die volledig operationeel zij. Het aanbod is zo ruim dat we hieronder slechts een kleine selectie plaatsen. Staat  uw ideale woning er niet bij ? Vul het contactformulier in want vermoedelijk hebben we uw droomhuis ter beschikking.
Spanje roept meestal de gedachten op aan vakantie, zon, strand en zee.

De regio waar wij actief zijn biedt echter meer.  Het is een microclimaat met in de "winter" schaduwtemperaturen tussen 15º en 20º ,  in de zomer schommelen ze rond 32º C.  Volgens de Wereld Gezondheid Organisatie is dit micoclimaat het gezondste,  op zeeniveau, in de wereld!
We beperken ons tot deze streek vooral  om het gezondheidsaspect, maar ook omdat we u zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Beter specialist in één streek , dan een wereldwijd aanbod waar een kat haar jongen niet in terugvindt.
De aankoop van een eigendom in het buitenland is niet evident en vereist dan ook heel wat voorbereiding en informatie. Daarom kan u genieten van onze individuele en doorgedreven begeleiding.

Onze begeleiding omvat:

  • het eerste oriënterend gesprek bij u thuis en de volgende contacten
  • organiseren van uw reis en verblijf
  • het bezoeken van eigendommen in Spanje
  • het verkennen van de ruime omgeving
  • bespreking van prijs, voorschot en datum van akte samen met u en de verkoper
  • assistentie en vertaling bij het verlijden van de notariële akte

NO NONSENS AANBOD

Bij ons vindt u geen eigendommen op plan, geen virtuele beloften, enkel eigendommen die gebouwd zijn en die u kan bezoeken !
Aarzel zeker niet om ons in alle veiligheid te contacteren, we zijn blij u van dienst te kunnen zijn !

Verkocht woning - Estepona
Verkocht
Estepona Malaga 1
Verkocht woning - Malaga
Verkocht
Malaga Malaga 1
Verkocht appartement - Estepona
Verkocht
Estepona Malaga 1